Campania de caritate “Ghiozdanul cu vise”

Din cauza dificulăţilor financiare, 60 de copii din satul Puhoi (Ialoveni) NU vor avea posibilitate să meargă la școală, în timp ce alţii vor sta cuminţi în sălile de clasă; 60 de copii nu vor avea caiete, pixuri, pantofiori şi hăinuţe ca să se poată bucura de studii în rând cu ceilalţi.

Fiecare dintre noi îşi aminteşte nostalgic de timpul când aștepta cu nerăbdare prima zi de şcoală, de mirosul de cărţi şi caiete noi, de buchetul de crizanteme pregătit de cu-seară pentru scumpa învăţătoare, de ghiozdanul plin cu de toate şi de ziua “cea mare”, când mama ne îmbrăca frumos în haine noi pentru a merge la școală.

Cu regret, nu toţi copiii au parte de acelaşi vis şi din acest motiv “Love is Kind” (Boston, MA), în parteneriat cu organizaţia non-profit “Backpacks for Hope” (Chicago, IL), au decis să-şi unească forţele şi împreună să realizeze visul acestor pici – visul de a merge la şcoală! Noi considerăm că fiecare are dreptul la educaţie şi suntem profund îndureraţi când mulţi copii ajung să fie privaţi de acest drept din cauza dificultăţilor financiare. Prin iniţierea acestei campanii ne propunem să-i aprovizionăm cu strictul necesar: ghiozdane, rechizite şcolare, precum şi cu încălţăminte şi îmbrăcăminte.

Astăzi te chem să contribui şi TU la realizarea unui vis! Împreună vom readuce lumină şi speranţă în ochii acestor copii; împreună putem să-i ajutăm să meargă la şcoală, căci copiii de astăzi – sunt viitorul nostru de mâine! Suntem convinşi că putem schimba lucrurile spre mai bine prin implicarea fiecăruia dintre noi.

Iată cum poţi contribui:

  • Accesează şi donează pe acest link: https://www.generosity.com/education-fundraising/backpacks-for-hope-ghiozdanul-cu-vise
  • Folosind listele de mai jos, alegeţi un copil şi procuraţi personal lucrurile necesare pentru şcoală;
  • Donaţi lucrurile copilului Dvs. (care nu mai sunt folosite, dar sunt în stare bună) unui alt copil care are nevoie atât de mult de ele;
  • Răspândiţi vestea, faceţi share, discutaţi cu prietenii voştri şi împreună faceţi o donaţie pentru un copil ales din listă etc.

Lista 1

Lista2

Lista3

Împreună putem face lucruri frumoase! Implică-te și tu, fii complicele acestui proiect!

Campania se va desfășura concomitent în Statele Unite ale Americii și Republica Moldova în perioada 1 august- 31 august 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s