Bilanțul bunătății pentru Maxim

În luna septembrie, Love is Kind a demarat o campanie cu subiect trist, iar fiecare apel la bunătate făcut către public a fost împletit cu emotii și durere. Eroul acestei campanii este un băiețel de numai 10 ani care luptă zi de zi pentru viața, fără să fie conștient. De 4 ani el doarme profund, iar somnul lui neliniștit e un chin continuu pentru părinți, care îl iubesc necondiționat așa cum este el. Necesitățile și cheltuielile pentru îngrijirea lui Maxim sunt cosmice comparativ cu venitul financiar al familiei Răbovilă. Îndrăzneț ne-am propus, prin această campanie, să-i ajutăm cum putem noi mai bine, să facem apel la bunătate, să încurajăm lumea să doneze din puținul lor și pentru alții și să implicăm câți mai mulți oameni pentru a transmite durerea trăită de această familie. Și, credem noi, ne-a reușit!

Am avut noroc de voi, donatori generoși și buni la suflet, am avut noroc de parteneri frumoși care s-au implicat fără ezitare în campania Donează pentru Maxim, iar, împreună, am colectat mai mult decât ne-am propus.

Dragi prieteni, mai jos prezentăm rezultatele acumulate în cadrul campaniei Donează Pentru Maxim:

• 851 $ donați prin intermediul paginii online generosity.com;
• 210 $ adunați de comunitatea română din Boston prin procurarea cardurilor și calendarelor în cadrul proiectului „Fantezia copiilor”;
• 250 Euro și 2900 lei donați direct părinților de mămici și tătici inspirați din îndemnul Dlui Doctor Mihai Stratulat, un partener de încredere al acestei campanii;
• Un aparat de aer condiționat promis de compania Romstal;
• 2 saltele, hrană specială, ventilator, medicamente și alte produse necesare pentru îngrijirea lui Maxim, donate de oameni de pretutindeni receptivi la apelul nostru comun.

Totodată, vrem să menționăm că prin intermediul paginii online de colectare a donațiilor www.caritate.md pentru Maxim și familia Răbovilă au fost colectați circa 9500 $, iar o parte dintre aceștia au fost deja transferați direct în contul părinților.

Deși am atins scopul propus în această campanie, nu putem spune că avem un final fericit. Maxim ramâne a fi în stare inconștientă, cu diagnoze sumbre, dar vrem să vă asigurăm că bunătatea voastră contează, iar rugăciunile și gândurile bune au fost simțite de el. Vă mulțumim că ne sunteți mereu alături!

Subscris în numele echipei Love Is Kind,

Adelina Sochirca, coordonator campanie fundraising “Donează pentru Maxim”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s