About

DSC_0127

Din păcate ori din fericire, oamenii prezentului trăiesc în 2 lumi: una reală și alta virtuală. Nu știu încă dacă această evoluție a umanității reprezintă un avantaj sau un dezavantaj referențial omului, dar cert e faptul că în ambele se investesc emoții. Oamenii se informează, comunică, socializează, fac schimb de idei, pornesc inițiative, schimbă mentalități, formează opinii și construiesc viitorul. Ca orice om de comunicare interacționez zilnic cu noile tehnologiile și salut absolut toate formele și instrumentele de comunicare ce permit schimbul de mesaje.

Despre blog

Acest blog reprezintă lumea mea virtuală. Vin să comunic prin el, celorlalți din jur, anumite gânduri, opinii, idei, sentimente. Nu cred că blogul meu va plăcea la fiecare, dar, nici nu spre asta tind. Voi scrie despre emoții, viața profesională, domeniile care mă interesează și alte subiecte care le voi considera utile și necesare casei mele virtuale.

Despre autor

Mă numesc Adelina Sochircă și de 8 ani activez în domeniul comunicării. Un domeniu care a devenit nu doar meserie pentru existență, ci mai degrabă modul meu de viață.

Bun venit în casa mea!

lll